Free shipping on all orders in sweden over 500kr

Historia

Vår Historia

Född i Salvador i Brasilien med en Brasiliansk mamma och Norsk pappa väcktes Caylas intresse tidigt genom hennes mammas passion för dofter och kulturer. Vid 4-års ålder flyttade Cayla till Norge där hon växte upp och studerade. Cayla har en universitets examen i Psykologi och har arbetat i många år med hälsa och näring men passionen och modet att starta en egen serie av hållbara produkter kom först efter att hon själv blivit mamma.

Cayla har alltid haft som fokus att skapa produkter som är inspirerade av naturen med starka ingredienser. Idén är att människan trivs i ett hem som är fyllt av värme från naturens element.

”Mitt mål är att få någon att le och må bra genom att skapa en känsla eller väcka ett minne genom en doft från naturen som man känner igen från barndomen eller något annat fint minne. Naturliga dofter från plantor är starka och väcker sådana minnen. De ger möjlighet oss möjlighet att ge uttryck. De första minnen jag har från en doft är från blommorna i vår trädgård i Brasilien en varm sommarkväll då var jag endast 3 år gammal. ”